Wie zijn we?

 

Wat in 1972 begon als een kleine drogisterij met exclusieve dieetproducten onder de naam Dieetcentrum Ann, groeide uit tot een grote, volwaardige natuurvoedingswinkel. In 2001 was het tijd voor uitbreiding en verhuisde de drogisterij naar de Korspelsesteenweg in Beverlo. Dieetcentrum Ann werd een vaste waarde en bouwde een solide reputatie op in de buurt en omstreken.

Dieetcentrum Ann zette vanaf het begin al sterk in op biologische, ecologische en lokale producten. In 2020 veranderde de naam in Delisana, maar werd de traditie voortgezet. Corona maakte ons bewuster van de rol die wij in ziektepreventie en behoud van een goede gezondheid kunnen spelen en onderstreepte het belang van dergelijke, degelijke producten nog meer. Daarom hebben wij ons assortiment zorgvuldig uitgebreid en aangepast aan de noden van de klant.

Met hart en ziel, en vooral veel passie staat het Delisana-team dagelijks alle klanten met raad en daad bij: voor een eerlijk en gezond advies, van food tot non-food, van suiker- tot glutenvrij … ben je bij ons aan het juiste adres! We maken voor jou graag het verschil in deze sector, mede door ons aanbod en onze parate kennis die we dankzij onze studies of jarenlange ervaring hebben opgedaan.

Spring gerust eens binnen, voor een goede babbel, of gericht advies, iedereen is welkom! 

 Hanim Hanim

Al sinds het prille begin ben ik actief in deze natuurvoedingswinkel. Eerst in de kleinere winkel in Beverlo centrum en ook nu na al die jaren op de Korspelsesteenweg.

Gaandeweg leerde ik de kneepjes van het vak. Om bij te blijven, volgde ik tal van cursussen over gezondheid, supplementen en kruiden. Ik help onze klanten dan ook dagelijks graag verder in hun zoektocht naar het juiste product.

De winkel groeide en bloeide tot de zaak die het nu is: Delisana, waar we voluit gaan voor natuurlijk, lekker & gezond. 
  Annemie

Ik ben al 32 jaar actief in de natuurvoedingssector, waarvan ik 25 jaar een eigen zaak uitbaatte.

Mijn opleiding voeding- en dieetleer gaf me de nodige bagage om te starten. Doorheen de jaren volgden er nog veel cursussen; voedingsconsulent, aroma- en bachbloesemtherapie, kooklessen in de macrobiotische en vegetarische keuken … boeiden me allemaal.

Toen ik het zelfstandigenbestaan vaarwel zei, kwam ik hier terecht in onze gezellige winkel, waar ik de klanten met veel plezier voorthelp. 
  Sarah

De natuur in al haar kracht en pracht sprak me altijd al aan. Ik vind het heerlijk om te ontdekken wat een plant ons allemaal kan aanbieden. Respect en dankbaarheid voor de natuur is voor mij dan ook een evidentie.

Al meer dan 10 jaar maak ik mijn eigen huishoud- en verzorgingsproducten met eenvoudige en natuurlijke ingrediënten, werk ik in de tuin op een ecologische manier en ga ik in de keuken aan de slag met o.a. kombucha, zuurdesem en andere fermentatieproducten ter bevordering van onze gezondheid.

In 2019 studeerde ik af als herborist en op dit moment school ik me verder bij als kruidenverwerker.

Deze studies, in combinatie met andere cursussen in de bio-energetische voedingsleer, darmfloragezondheid, aanpak van seizoensgebonden allergieën, alsook mijn bewuste verzorging op vlak van huis, tuin en gezin zorgen ervoor dat ik met veel passie de klanten verder help.
  Tessa

Al van jongs af aan hechtte ik veel belang aan milieubewustzijn, zorg dragen voor het klimaat en terugkeren naar onze (eigen) natuur. Ik verdiepte me in al deze zaken en ontdekte dat er nog zo veel meer te leren valt. Dit deed ik onder andere met opleidingen en cursussen in natuurlijke voedingssupplementen, essentiële oliën, macrobiotiek, yoga, enzovoort. Daarom voel ik me oprecht thuis bij Delisana, waar we elke dag weer iets nieuws bijleren over natuurlijke voeding, gezondheid en verzorging.

Ik mag hier nu al drie jaar werken, en doe dit ook na de recente geboorte van ons tweede kindje met veel plezier. Advies nodig over natuurlijke zwangerschappen, mama- en babyverzorging? Aarzel niet om het mij te vragen, ik help je graag verder.Diversiteit

Delisana breidt haar team tevens regelmatig uit met jobstudenten en flexi-jobbers die affiniteit hebben met de natuurvoedingssector. Zo zorgen we voor werkgelegenheid, diversiteit en kunnen we jou – onze gewaardeerde klant – optimaal ten dienste staan.