Wie zijn we?

 

Wat in 1972 begon als een kleine drogisterij met exclusieve dieetproducten onder de naam Dieetcentrum Ann, groeide uit tot een grote, volwaardige natuurvoedingswinkel. In 2001 was het tijd voor uitbreiding en verhuisde de drogisterij naar de Korspelsesteenweg in Beverlo. Dieetcentrum Ann werd een vaste waarde en bouwde een solide reputatie op in de buurt en omstreken.

Dieetcentrum Ann zette vanaf het begin al sterk in op biologische, ecologische en lokale producten. In 2020 veranderde de naam in Delisana, maar werd de traditie voortgezet. Corona maakte ons bewuster van de rol die wij in ziektepreventie en behoud van een goede gezondheid kunnen spelen en onderstreepte het belang van dergelijke, degelijke producten nog meer. Daarom hebben wij ons assortiment zorgvuldig uitgebreid en aangepast aan de noden van de klant.

Met hart en ziel, en vooral veel passie staat het Delisana-team dagelijks alle klanten met raad en daad bij: voor een eerlijk en gezond advies, van food tot non-food, van suiker- tot glutenvrij … ben je bij ons aan het juiste adres! We maken voor jou graag het verschil in deze sector, mede door ons aanbod en onze parate kennis die we dankzij onze studies of jarenlange ervaring hebben opgedaan.

Spring gerust eens binnen, voor een goede babbel, of gericht advies, iedereen is welkom!